In/Uit check tijden
Inchecken tussen 16:00 en 21.30.
Uitchecken uiterlijk om 11:00 uur.

Ons hotel...

INFO PARKEREN

Parkeren

Let op! Sinds vorig jaar is er een gewijzigd parkeerbeleid van kracht in de oude kern van Eijsden. Voor u als bezoeker betekent dit het volgende: – Van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur is het mogelijk om overal in de oude kern te parkeren. – Van maandag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur is het niet mogelijk om te parkeren in de Diepstraat, Spauwenstraat en Mariaplein. – Op zaterdag en zondag de gehele dag is het niet mogelijk om te parkeren in de Diepstraat, Spauwenstraat en Mariaplein. Het is ten alle tijden mogelijk om uw auto te parkeren op de Vroenhof, dit grote plein heeft 80 parkeerplaatsen en is op loopafstand van Hotel Restaurant Hestia. Op de foto kunt u precies zien waar en wanneer u uw auto kunt parkeren.

Zie parkeerkaart
Wandelroutes Eijsden

Wandelroutes Eijsden

Eijsden-Margraten is een veelzijdig gebied dat vraagt om te voet verkend te worden. Het Maasdal, het Heuvelland en het Plateau bieden samen alles wat een wandelaar zoekt: hoogstamboomgaarden, de ongekende rust, de prachtige flora en fauna, de vele kapelletjes en kruisbeelden, monumentale gebouwen en de prachtige uitzichten. Laat u verrassen door de vele, mooie wandeltochten die speciaal voor u uitgestippeld zijn door het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland en de aangrenzende gebieden.

Bekijk wandelroutes
Bezienswaardigheden Maastricht

Bezienswaardigheden Maastricht

Verleden en heden wisselen zich af, in architectuur, maar zeker ook in het aanbod aan cultuur. Kleurrijk, traditioneel en typisch Maastrichts, maar ook mysterieus, onontdekt, uitdagend en werelds. Van ondergrondse cultuurschatten en karakteristieke torens, tot levendige en bruisende festivals, exposities én adembenemende voorstellingen.

Bekijk bezienswaardigheden
Bezienswaardigheden Luik

Bezienswaardigheden Luik

De stad bevindt zich in het gebied waar de hoger gelegen Ardennen overgaan in de heuvelachtige Haspengouw (Frans: Hesbaye), op de plek waar de rivier de Ourthe uitmondt in de Maas. Door de stad stromen thans twee rivierarmen van de Maas, de eigenlijke Maas en de deels kunstmatige Dérivation, waartussen zich het stadsdeel Outremeuse bevindt. Rondom het historische centrum lag nog een rivierarm, die in de 19e eeuw is gedempt, wat te zien is aan het kronkelige verloop van de Boulevard d'Avroy en de Boulevard de la Sauvenière. De stad wordt omringd door heuvels die in feite onderdeel zijn van het Ardennenplateau, waarin de Maas en andere waterlopen dalen hebben uitgeslepen. De bekendste heuvels zijn de heuvel Sainte-Walburge, waarop zich de citadel van Luik bevindt, de heuvel Publémont of Mont Saint-Martin met de Sint-Maartensbasiliek, en de Cointe-heuvel, waarop zich een monumentaal bouwwerk uit de periode na de Eerste Wereldoorlog bevindt, dat vanuit grote delen van de stad zichtbaar is.

Bekijk bezienswaardigheden