Openingstijden

Maandag gesloten, Dinsdag tot Zondag van 16:00 tot 20:00 is de keuken geopend.

Mijn oma kon heerlijk koken...

INFO PARKEREN

Parkeren

Let op! Sinds vorig jaar is er een gewijzigd parkeerbeleid van kracht in de oude kern van Eijsden. Voor u als bezoeker betekent dit het volgende: – Van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur is het mogelijk om overal in de oude kern te parkeren. – Van maandag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur is het niet mogelijk om te parkeren in de Diepstraat, Spauwenstraat en Mariaplein. – Op zaterdag en zondag de gehele dag is het niet mogelijk om te parkeren in de Diepstraat, Spauwenstraat en Mariaplein. Het is ten alle tijden mogelijk om uw auto te parkeren op de Vroenhof, dit grote plein heeft 80 parkeerplaatsen en is op loopafstand van Hotel Restaurant Hestia. Op de foto kunt u precies zien waar en wanneer u uw auto kunt parkeren.

Zie parkeerkaart
Vlees & Vis

Vlees & Vis

Al ons vlees komt van kleinschalige boerderijen uit Nederland en Griekenland. Alleen beter-leven en biologisch vlees komt in aanmerking voor onze maaltijden. Dagelijks kiezen wij samen met onze leveranciers de beste vis uit voor u.

AFG

AFG

We zorgen voor een dagelijkse aanvoer van biologische groenten voor de salades. Aardappels, liefst direct van kleine boerderijen waar dan friet van wordt gemaakt  zodat het lekker in onze verse zonnebloemolie gebakken mag worden.

Wijn & Ouzo

Wijn & Ouzo

Onze authentieke Griekse wijnen onder andere uit onze geboortestreek Macedonië passen uitstekend bij de gerechten. Onze ouzo komt uit Arta, een streek in Griekenland die bekend staat om zijn heerlijke ouzo, gemaakt van 100% druiven en voor de volle 100% gedestilleerd. Graag trakteren wij u bij binnenkomst op een glaasje. GIA MAS!

Zuivel & Olijfolie

Zuivel & Olijfolie

In onze keuken gebruiken we alleen authentieke Griekse schapenkaas en Griekse yoghurt voor tzatziki of nagerecht. De eieren in ons gebak worden gelegd door vrije uitloop kippen die slechts biologisch graan en veel groenvoer eten. Olijfolie