iconHestiaFinal

Grand Room

Overnacht bij Hestia

We hebben ervoor gezorgd dat u alles krijgt wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf in deze ruime nostalgische grote tweepersoonskamer met 2 aparte bedden. U vindt er een comfortabele zithoek, tv, eigen badkamer met douche. Deze rustige kamer bevindt zich op de tweede verdieping van ons hotel en heeft de grote van de hele tweede verdieping van ons hotel!

Kamer faciliteiten

01

Airco

02

Verwarming

03

Koffie

04

Thee

05

Wi-Fi

06

Koelkast

07

Kledingkast

08

Zithoek

09

TV

10

Bureau

11

Toiletartikelen

12

Handoeken

13

Badkamer

14

Kluisje

IN-UIT CHECK TIJDEN

CHECK-IN,  16:00-21:00

CHECK-OUT,  8:00-11:00

ONTBIJT

ELKE DAG, 8:00-10:00

VOOR €14,50 P.P.

Reviews

Lucas
Lucas
17/11/2022
9,0
Hele goede prijs-kwaliteit verhouding ☺ The room was very big and spacious. The owner was very nice and for this price it was a really good deal. Maastricht is 20min away by the bus that stops in front of the hotel. ☹ The position and formation of the beds habe not been optimal in order to pursue certain physical activities. Besides you need to watch out where you park your car, we got a ticket.
Marijke
Marijke
12/11/2022
10
Heerlijke rustige plek ☺Wat een fijne plek, lieve staff, heerlijke kamer en goed restaurant. ☹niets, alles wat perfect
Karin
Karin
11/11/2022
9,0
☺Mooie ruime kamer met koffie en thee faciliteiten. Comfortabele bedden. ☹De kamer lag boven een restaurant en tegenover een kroeg/eetcafé. 's Avonds/'s nachts veel last van komende en gaande gasten.
Ingrid
Ingrid
05/11/2022
10
uitstekend ☺Ruime kamer met een prima bed en matras, heerlijk geslapen. Het restaurant onder het hotel is gezellig met heerlijk eten en een fijne bediening. De steak met metaxa saus is een 10. Ruime parkeergelegenheid in een gezellig, rustig stadje langs de Maas
Peter
Peter
05/11/2022
9,0
Wonderful

Ontdek de andere kamers

Deluxe Room

Of u nu voor zaken of plezier in de stad bent, wij hebben de perfecte kamer voor uw verblijf. Een warme en goed uitgeruste kamer met moderne faciliteiten zoals een eigen badkamer met bad en een zithoek met bureau. Deze comfortabele deluxe tweepersoonskamer met 2 aparte bedden heeft uitzicht op de eeuwenoude Diepstraat en biedt u de knusse oase waarnaar u op zoek was.

Lees meer »

Superior Room

Verblijf in deze prachtige superior tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en geniet van uw verblijf. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje of gewoon wat ontspanning na het verkennen van Zuid-Limburg, wij hebben de perfecte suite voor u. Onze suite is uitgerust met een ruime zithoek, een eigen badkamer met bad en een knus bed. Met zicht op de patiotuin geniet je in alle privacy van je verblijf.

Lees meer »

PARKING