Restaurant

RESTAURANT

Openingstijden:

Onze keuken is geopend van Dinsdag tot Zondag van 16:00 tot 21:30 (Maandag gesloten)

Biologisch, dagvers en zelfgemaakt Hotel Restaurant Hestia aan de vermaarde Diepstraat in Eijsden verzorgt kwalitatief hoogstaande maaltijden uit de grieks-mediterrane kooktraditie. Speciaal voor u selecteren we de beste en lekkerste, en waar mogelijk biologische produkten, die vervolgens met zorg worden verwerkt en tot gerechten bereid. Mensen van alle leeftijden kunnen bij ons eten in een ontspannen en warme sfeer, die eerder een persoonlijk, huiselijk dan een anoniem karakter draagt.

GRIEKS RESTAURANT HESTIA… VOOR EEN HEERLIJKE EN GEZONDE MAALTIJD

Mijn oma kon heerlijk koken. Ik was drie jaar oud toen ik haar vroeg waarom haar eten zo lekker was.

Mijn lieve kind, zei oma, voor een goede maaltijd heb je niet alleen de juiste ingrediënten nodig, maar ook een grote portie liefde. Woorden die ik nooit ben vergeten.

~Vlees

Al ons vlees komt van kleinschalige boerderijen uit Nederland en Griekenland. Alleen beter-leven en biologisch vlees komt in aanmerking voor onze maaltijden. Dagelijks kiezen wij samen met onze leveranciers de beste vis uit voor u.

~Zuivel

In onze keuken gebruiken we alleen authentieke Griekse schapenkaas en Griekse yoghurt voor tzatziki of nagerecht. De eieren in ons gebak worden gelegd door vrije uitloop kippen die slechts biologisch graan en veel groenvoer eten.

~AGF

We zorgen voor een dagelijkse aanvoer van biologische groenten voor de salades. Aardappels, liefst direct van kleine boerderijen waar dan friet van wordt gemaakt  zodat het lekker in onze verse zonnebloemolie gebakken mag worden.

~Olijfolie

Zelf geïmporteerd vanuit Kalamata, Peloponnesos, volgens velen een van de beste ter wereld.

~Wijn & Ouzo

Onze authentieke Griekse wijnen onder andere uit onze geboortestreek Macedonië passen uitstekend bij de gerechten. Onze ouzo komt uit Arta, een streek in Griekenland die bekend staat om zijn heerlijke ouzo, gemaakt van 100% druiven en voor de volle 100% gedestilleerd. Graag trakteren wij u bij binnenkomst op een glaasje. GIA MAS!
RESTAURANT IS GESLOTEN VAN 13 JULI T/M 29 JULI
Verberg bericht Close